Om Bokk Consult

Historie

Bokk Consult blev til, efter at flere bekendte med virksomheder, brokkede sig over den service de modtog fra andre IT kyndige proffesionelle.
Enten var de ikke til at få fat på, vendte ikke tilbage på opkald, var uhøflige eller grove, prøvede at presse virksomhederne til at købe deres service, eller endnu værre, krævede en stor sum penge og lukkede butikken, uden at levere et produkt.

I 2019 blev det for meget for mig, og jeg tænkte “man skal ikke brokke sig over noget, hvis man ikke vil gøre noget ved det”.

I April blev virksomheden registreret, og Bokk Consult var klar til at hjælpe andre, med behov for IT assistence, og dette skulle ske efter 3 principper:

Ærlighed – Troværdighed – Service

Det betyder at Bokk Consult ikke leverer en nikke-dukke der bare nikker, for at tjene penge. Der skal rådgives efter kundens ønsker og behov. Så hellere tjene det mindre, eller intet og sende kunden i en retning der er rigtig for kunden.

Det betyder også, at der ikke kræves store summer penge, før produktet er færdigt og klar til levering, men kun et fair depositum, hvis det overhovedet er nødvendigt.

Og til sidst, skal der være service! Ingen skal føle sig glemt, og der skal leveres fuldt ud hver gang!

Erfaring

Bokk Consult er uddannet som IT supporter ved ZBC.

Dog er der også mange selvlærte kompetencer, som er lært ud fra hårde udfordringer, store opgaver, samt en lyst til at lære i flere dage, for selv bitte små opgaver.

Derfor bestrider jeg derfor i dag evnerne, til alt fra webdesign, til opsætning af skalerbart netværk, fornyelse af gammelt teknologi og mange andre ting, som jeg har lært hen af vejen.

Dog er der taget enkelte kurser, hvoraf nogle af disse har et certifikat fra kursusudbyder:

  • CodeCademy – C#
  • CodeCademy – SQL
  • CodeCademy – HTML
  • CodeCademy – CSS
  • CodeCademy – PHP
Ejer Martin Bokkenheuser Bokk Consult

Martin Bokkenheuser

Ejer, Bokk Consult

Skal Bokk Consult være din IT-Konsulent?